Komoder la Wine Festival, 29 august - 1 septembrie!

Komoder - Wine Festival 2024!
Komoder & Wine Festival

Cultura, gastronomia și vinul sunt cărțile de vizită ale unui popor. Pentru a șasea oară, la Cluj, cele trei elemente sunt pretextul unui eveniment unic, Wine Festival.

Galerie foto


Patru zile, între 29 august și 1 septembrie, Parcul Central din Cluj va deveni locul perfect pentru relaxare și distracție, un loc în care vei fi întâmpinat cu cele mai bune vinuri și preparate culinare, muzică de calitate, proiecții de film în aer liber, activități pentru toate gusturile și vârstele.

Komoder responsabil cu relaxarea la Wine Festival

Komoder te așteaptă în cortul special amenajat pentru toți iubitorii masajului, pentru a-ți putea prezenta cele mai performante și complexe fotolii de masaj. Aici, vei putea testa modelele gamei, te vei familiariza cu experiența relaxantă și sănătoasă pe care o propunem tuturor clienților noștri.

Haide să îți vorbim despre sănătate!

Vă așteptăm să ne cunoaștem mai bine și să petrecem relaxant, ca în familie, ultimele seri de vară și primele seri de toamnă. Prin tot ceea ce am făcut de 13 ani de zile, am încercat să promovăm un stil de viață sănătos, o stare de spirit pozitivă și bucuria de a trăi, exact ingredientele evenimentului Wine Festival de anul acesta.

Cifrele festivalului

Wine Festival 2024 va însemna peste 50 000 de participanți, peste 1000 de soiuri diferite de vinuri, peste 50 de crame celebre din întreagă lume și 6 fotolii de colecție Komoder!

Mai multe detalii găsiți aici - https://winefestival.ro/