Komoder, sponsor oficial Electric Castle 2024!

Relaxează-te cu noi!

Komoder - Colțul de relaxare Dance & Relax!
Komoder - Colțul de relaxare Dance & Relax

Komoder vine în întâmpinarea festivalierilor cu un Relax Corner în cadrul festivalului Electric Castle. După sesiunile de dans, e nevoie și de relaxare, dar pe lângă relaxare, mai poți și câștiga!

Roata Norocului Komoder, de la Electric Castle, le oferă vizitatorilor colțului de relaxare posibilitatea de a câștiga mai multe premii instant, inclusiv un fotoliu de masaj profesional. Norocul le poate aduce un premiu constând dintr-o borsetă personalizată Dance & Relax, ochelari de soare, minute de masaj cu fotoliile Komoder aflate în stand, un aparat de masaj cervical D183 și posibilitatea de a intra într-o tombolă cu un premiu consistent, un fotoliu de masaj Focus II.

Fiecare vizitator poate participa o singură dată la acest concurs, iar tragerea la sorți pentru marele premiu va avea loc pe 27 iulie.

Galerie foto


Komoder este sponsor oficial al Electric Castle 2024!

Komoder - sponsor oficial al festivalului!
Komoder - sponsor oficial al festivalului!

Devenit în timp unul dintre brandurile reprezentative ale Clujului, festivalul Electric Castle a ajuns anul acesta la cea de a 20-a ediție. Eveniment cu tradiție, vibrant prin participarea extraordinară a publicului, Electric Castle vă așteaptă pe domeniile castelului Bánffy din Bonțida între 17 și 21 iulie.

Scurt Istoric

Castelul Bánffy, un monument arhitectural reprezentativ, ce datează din secolul al XV-lea, la o jumătate de oră de Cluj, în mijlocul naturii, este cadrul ideal pentru unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din estul Europei.

Electric Castle surprinde la fiecare ediție printr-un line-up creativ, acoperind o gamă variată de genuri muzicale, prin instalații și performance-uri new media și dezbateri provocatoare. Peisajele spectaculoase, alături de componenta istorică, creează un spațiu propice pentru experiențe unice.

Momente importante în cei 9 ani de istorie

În cei nouă ani de existență, Electric Castle a găzduit artiști apreciați la nivel internațional precum Gorillaz, Twenty One Pilots, Florence + The Machine, Macklemore, Iggy Pop, Jessie J, Skrillex, The Prodigy, Die Antwoord, deadmau5, Thirty Seconds To Mars și Bring Me The Horizon.

La Electric Castle, participanții se bucură de entertainment 24 din 24, performance-uri artistice, instalații imersive, stand-up comedy, expoziții fashion, zeci de tipuri de mâncare din toate colțurile lumii și o mulțime de activități. Pe scena festivalului au urcat, în 9 ediții, peste 1500 de artiști și formații!

A zecea ediție Electric Castle și surprizele festivalului

Și anul acesta, lineup-ul festivalului conține nume extrem de cunoscute pe scenele muzicale internaționale. În cele patru zile de festival vor concerta, printre alții, MASSIVE ATTACK, QUEENS OF THE STONE AGE, BRING ME THE HORIZON, CHASE & STATUS LIVE, MARC REBILLET, NINA KRAVIZ, BONOBO, DJ SHADOW sau KHRUANGBIN.

Lineup-ul complet al festivalului poate fi consultat AICI.

Electric Castle, un oraș muzical

EC are cel mai mare camping din România. Timp de cinci zile, peste 15.000 de oameni aleg să locuiască în festival. Campingul este un festival în festival. Pe lângă structurile aflate acolo, participanții având acces la cafenele, supermarket și scene cu muzică live.

Komoder - Sponsor Electric Castle 2024!

Komoder, lider pe piața fotoliilor de masaj Europa, vă așteaptă să vă relaxeze în perimetrul festivalului, oferindu-vă modele de top ale colecției anului 2024. Haideți să ne cunoaștem în relax cornerul amenajat de noi, aproape de castel și să descoperim masajul ca pe o experiență unică!

Să fim așadar împreună sărbătorind muzica și bucuria relaxării!