Sete Gibernau, noul Brand Ambassador Komoder în Spania

Komoder are bucuria să anunțe, pentru publicul din Spania, parteneriatul cu un nou brand ambasador, multiplul campion de MotoGP Sete Gibernau.

Cine este Sete Gibernau

Originar din Barcelona, Sete Gibernau este unul dintre cei mai importanți piloți de motociclism viteză din Spania. Și-a început cariera în Campionatul Mondial de MotoGP în 1992, în clasa de 250cc. A progresat rapid și a debutat în clasa regină 500cc.Performanțele sale se leagă de rezultatele excepționale obținute în anii 2000, când Gibernau a fost unul dintre puținii piloți care a reușit să concureze la nivel înalt cu Valentino Rossi, care domina MotoGP în acea perioadă. Gibernau a avut mai multe victorii și podiumuri în cariera sa, iar sezonul său cel mai bun a fost în 2003 și 2004, când a terminat pe locul al doilea în clasamentul general. După retragere, el a rămas implicat în motociclism, desfășurând diferite activități  legate de sport. 

Puncte comune între un campion și fotoliile Komoder

Pentru un fost sportiv de performanță disciplina unei vieți active este foarte importantă iar descoperirea fotoliilor de masaj de la Komoder, oportunitatea cea mai bună de a introduce masajul în programul zilnic de pregătire și recuperare. Stratus este modelul care l-a cucerit pe marele campion, datorită tehnologiei performante, a interacțiunii aproape umane și a colecției de programe și tehnici de masaj. În aceeași măsură cum cariera lui Sete Gibernau a fost marcată de ambiția de a fi cel mai rapid și cel mai competitiv, la fel și filosofia Komoder își are rădăcinile în ideea de a îmbunătății permanent performanțele și tehnologiile scaunelor de masaj profesional, iar în competiția cu ceilalți, mereu cu un pas în față. Sete Gibernau este astăzi ambasador al brandului Komoder pentru că împărtășește aceleași valori și convingeri.

Importanta relaxării în viziunea lui Sete Gibernau

„Masajul este esențial pentru sportivii retrași din activitate, contribuind la menținerea sănătății musculare și articulare. După ani de antrenamente intense, corpul unui fost sportiv poate suferi de rigiditate, dureri cronice și mobilitate redusă. Masajul ajută la ameliorarea tensiunii musculare, la îmbunătățirea circulației sângelui și la prevenirea leziunilor. De asemenea, promovează relaxarea, reduce stresul și sprijină recuperarea post-traumatică. Menținerea unei bune stări fizice prin masaj poate contribui la o calitate a vieții superioară, permițându-i fostului sportiv să rămână activ și sănătos pe termen lung.”