Komoder a deschis un nou showroom la Szeged

Noul showroom Komoder din Szeged e plasat într-o zonă verde, într-un liniștit cartier rezidențial

Finalul verii ne-a regăsit în Ungaria la Szeged pentru deschiderea unui nou magazin Komoder, la Szeged. Atenți permanent la așteptările publicului nostru , am ales acest oraș pentru semnalele și atenția de care ne-am bucurat din partea locuitorilor săi.  Mare oraș universitar, aflat în sudul Ungariei, Szeged trăiește vibrant prin spiritul locului și prin evenimentele culturale ale sale. Aici are loc, de aproape 100 de ani un celebru festival de teatru.

Cele mai noi fotolii de masaj Komoder pot fi testate acum și la Szeged

Bucuria relaxării Komoder dar și cele mai importante fotolii de masaj din gamă, pot fi testate, în fiecare zi a săptămânii, în showroomul deschis pe strada Bakay Nándor u. 24/A, într-un spațiu generos aflat la parterul unui modern ansamblu rezidențial. Doar așa, utilizatorii noștri din acea zonă vor putea descoperi care este modelul care li se potrivește cel mai bine. 

Un spațiu generos dedicat relaxării și bunei dispoziții

Gama fotoliilor este structurată pe măsura bugetelor, existând mai multe game de preț. Oferta specială a toamnei, la Komoder, este noul fotoliu japonez de masaj Cirrus II, cel mai complex model comercializat astăzi pe piața europeană.