Djibril Cisse, Brand Ambasador Komoder în Franța

Un ambasador pentru un brand este prin definiție un performer în domeniul său, cu valori, rezultate și aspirații comune. În 2024, în Franța, Komoder este reprezentată de fotbalistul internațional Djibril Cisse, câștigător Champions League alături de Liverpool în sezonul 2005-2006.

Devenit în timp mai mult decât un simplu sportiv, un model perfect pentru generațiile actuale. Performanțele sale în sport au fost obținute după ani grei de muncă, antrenamente, accidentări și perioade lungi de recuperare, momente grele depășite cu curaj și determinare. Rezultatul acestor sacrificii a fost participarea la Campionate Mondiale de fotbal, titluri în marile campionate din Europa, meciuri și victorii de poveste. Alăturarea unei astfel de personalități brandului Komoder este un motiv de mândrie și bucurie, valorile morale, umane și de performanță având același punct comun de pornire și de sosire.

Djibril Cisse se relaxează pe un fotoliu de masaj profesional Komoder
Djibril Cisse, noul ambasador Komoder în Franța

Transferat în 2004 la Liverpool, pe o sumă foarte mare pentru acele vremuri, Djibril Cisse devenea într-un timp extrem de scurt unul dintre idolii tribunelor britanice și europene. Fantezia sa, viteza, inteligența și mai ales simțul umorului l-au făcut să se deosebească de majoritatea fotbaliștilor din generația sa, devenind titular și la echipa națională a Franței. După o carieră unde a trecut pe la cluburi importante ale Europei, unde a și înscris peste 200 de goluri, Djibril Cisse s-a retras din activitatea de performanță devenind astăzi un model de atlet pentru noile generații.

Țelul de a fi cel mai bun e o filozofie pe care o împărtășește și Komoder în competiția europeană a terapiei relaxării și, la fel ca orice sportiv de performanță, a reușit să pornescă dintr-un punct zero și să străbată toate vârstele și vămile consacrării, devenind astăzi lider pe piața europeană a fotoliilor de masaj. Cu fiecare an care a trecut am dezvoltat tehnologii noi, iar produsele noastre au devenit astfel tot mai competitive și orientate către utilizatori. Există astăzi fotolii de masaj Komoder pe toate continentele planetei și aproape în fiecare țară a ei.