Brahim Asloum, Brand Ambasador Komoder în Franța pe perioada Jocurilor Olimpice!

Atunci când te hotărăști să îți orientezi toate eforturile într-un domeniu atât de complex cum este relaxarea și masajul, trebuie să fii conștient de la bun început că, o dată cu trecerea timpului va trebui să ții pasul cu explozia tehnologiei și să te folosești de cele mai noi descoperiri ale științei. Domeniul medical și cel al terapiei cunosc an de an descoperiri și implementări tehnologice care, aproape imediat, reușesc să ne facă viața mai bună. La Komoder, am învățat că este bine să încercăm tot ce este nou, dar să ținem cont și de toate cunoștințele care au ajuns la noi din trecut.

Astăzi, un fotoliu de masaj Komoder este un mix între prezentul vibrant și înțelepciunea timpului, colecțiile de programe de masaj propun utilizatorilor masajele tradiționale asiatice, tehnici validate de mii de ani, alături de tehnici noi și procedee contemporane. Doar astfel, Komoder a reușit să mențină un standard înalt, an de an, și să devină astăzi un lider pe piața relaxării și a fotoliilor de masaj.

Pentru că 2024 este un an dominat sportiv de marele eveniment al Olimpiadei de la Paris, Komoder și-a ales un ambasador din rândul performerilor olimpici pe care Franța i-a avut de-a lungul timpului. Brahim Asloum este deținătorul medaliei de aur la box,  la categoria super ușoară, la Olimpiada de la Sydney. Asloum este un sportiv plecat de undeva de la periferia Parisului, luptând cu toate prejudecățile care s-au născut din acest context, fiul unor emigranți algerieini, un om ambițios care a urcat treaptă cu treaptă scara performanței până la ultimul nivel, cel de campion olimpic. 

Determinarea supraomenească l-a făcut pe Asloum să devină cel mai bun din lume în doar câțiva ani de la debutul în acest sport, într-un moment în care era aproape un necunoscut. Brahim Asloum a devenit și campion mondial al categoriei super ușoare. Astăzi este o figură populară în Franța, om de televiziune și actor, un adevărat model pentru generațiile de sportivi care au înțeles, prin exemplul său, că nimic nu este imposibil când performanța e primul gând care te animă în viață.

Brahim Asloum este astăzi ambasador Komoder în Franța pe perioada Jocurilor Olimpice, iar acesta e un moment de bucurie și mândrie pe care vrem să îl împărtășim și cu dumneavoastră, fideli mottoului olimpic, „Citius Altius Fortius!”